Als organisatie willen we jouw Schollebosloop de perfecte belevenis maken. Na het opstellen en de countdown klinkt je startschot. Natuurlijk is het parcours erg belangrijk. Daar hebben we dan ook veel aandacht voor. Er staan parcourswachten, goede richtingaanduidingen en kilometeraanduidingen bij het parcours.

Op alle afstanden zijn vanaf kilometer vijf verzorgingsposten onderweg en na afloop van je race ontvang je bij de finish je welverdiende medaillewater en fruit. Heb je stijve spieren? Ga dan even langs bij de masseurs van FS Fysio die voor je klaar staan en laat je kuiten los masseren terwijl ligt te genieten van je mooie medaille, je goede tijd en van het trotse gevoel dat je het toch maar mooi hebt gefixed!

 

Wat is er nieuw dit jaar?

– het inschrijfsysteem

– de medaille

– aangepaste starttijden, zie hieronder

– huldigingen

 

Starttijden (anders dan vorige jaren)

 11:30 uur  Kidsrun
 12:00 uur

12:10 uur

 Start 20 km

Start 15 km

 12:20 uur  Start Van Santen 10 km
 12:30 uur  Start Winkelcentrum Picasso Passage 5 km
 13:00 uur  BBQ
 13:30 uur  Huldiging nr. 1, 2, 3 D & H alle afstanden

 

Verder informatie:

– Secretariaat bij Sparta Rugby, Bermweg 141 in Capelle aan den IJssel

– Huldiging: nrs. 1, 2 en 3 Dames en Heren van elke afstand om 13:30 uur

– Er zijn geldprijzengeld op de 20 km wedstrijdloop voor nrs. 1, 2 en 3 van elke leeftijdscategorie (Hsen, H35+, H45+, H55+, Dsen, D35+ & D45+). Deze geldprijzen worden binnen twee weken na afloop aan de winnaars overgemaakt. Dankzij het nieuwe inschrijfsysteem kunnen we dit automatisch doen

– En natuurlijk haal je op de 20 km (dubbele) punten voor je ranking in het LOXAM Workx Stratenloopcircuit.

– Bij de 5 km, 10 km en 20 km van de Schollebosloop worden de overall nummers 1, 2 en 3 Dames en Heren gehuldigd. Er zijn geen geldprijzen. Je haalt op deze afstanden punten voor het prestatiecircuit.