Leuk dat je mee wilt doen aan de Schollebosloop!

De voorinschrijving voor de Schollebosloop Capelle gaat binnenkort open. We zijn druk bezig met een Schollebos 2.0, zodat het evenement een nóg groter feestje wordt. Dus nog héél even geduld alsjeblieft.

De Schollebosloop is een hardloopevenement dat wordt georganiseerd vanuit de passie voor het hardlopen. We willen graag dat alle lopers er plezier aan beleven. Of het je eerste 5km-uitdaging is, of dat je een ervaren loper bent en al jaren meedoet aan wedstrijden, op 6 oktober zul je genieten van het prachtige, gevarieerde parcours. Zeker de langere afstanden zullen je uitdagen en stimuleren om het beste uit jezelf te halen.

De Schollebosloop had al een feestelijk tintje met de BBQ en DJ en we zijn er druk mee bezig om dat uit te breiden. We houden je op de hoogte, het zal niet lang meer duren.

INCLUSIEF

Bij inschrijving voor de Schollebosloop is het volgende inbegrepen:

– Gezellige aankomstlocatie met microfonist

– Electronische tijdwaarneming

– Veilig afgezet parcours

– Mooie medaille

– Verzorgingsposten onderweg en na je finish

– Mogelijkheid massage na afloop

– Gratis foto’s

– Wedstrijdafstand: prijzengeld in 7 categorieën

 

EXTRA: BBQ FEESTJE!

Bij het inschrijven kun je aanvinken dat je een ticket voor het gezellige BBQ-feest wil kopen. Als je na je inschrijving besluit dat je alsnog een BBQ-ticket wil, of je wil BBQ-tickets bijbestellen, dan kun je opnieuw een inschrijving doen (vink dan geen afstand aan maar alleen de BBQ! Je startbewijs heb je namelijk al gekocht).

 

KIDSRUN

Er is een leuke Kids Run. Alle kids krijgen een startnummer en na de loop een mooie medaille en een flesje water. Heb je de medaille al gezien? Mooi hè! Wat zullen ze er trots op zijn! Het is natuurlijk geen probleem als ouders met de kleinste kids willen meelopen. Dat is extra gezellig.

De nrs. 1, 2 en 3 van de jongens én van de meisjes worden gehuldigd met een mooie beker.