Leuk dat je mee wilt doen aan de Schollebosloop!

De voorinschrijving is gesloten, maar je kunt nog meedoen. Op de dag zelf kun je je van 9:30 tot 11:30 uur inschrijven bij het secretariaat in het clubhuis van Sparta Rugby aan de Bermweg 141. Neem contact, gepast geld mee a.u.b. De routebeschrijving en parkeergelegenheid e.d. vind je onder ‘informatie’ op deze website.

Tot morgen!

Met afstanden van 5 km / 10 km / 15 km / 20 km is de Schollebosloop een hardloopevenement waar alle lopers plezier aan beleven. Of het je eerste 5km-uitdaging is, of dat je een ervaren loper bent en al jaren meedoet aan wedstrijden, op 7 oktober zul je genieten van het prachtige, gevarieerde parcours. Zeker de langere afstanden zullen je uitdagen en stimuleren om het beste uit jezelf te halen.

De Schollebosloop is de laatste loop van het Stratenloopcircuit. Omdat we de prijsuitreiking een feestelijk tintje willen geven en het geslaagde Stratenloopseizoen op een mooie manier willen afsluiten, organiseren we een gezellige  BBQ met DJ. Je kunt tijdens het inschrijven er voor kiezen een ticket  te kopen om daar bij te zijn.

INSCHRIJFINFORMATIE

Hieronder vind je de prijzen van de Schollebosloop. Informatie over de parcoursen, tijden, het feest, etc. vind je elders op deze site onder ‘lopers’.

Voorinschrijving

t/m 1 oktober

Na-inschrijving & dag-inschrijving

2 t/m 5 en 7 okt

20 km

Wedstrijd- en prestatieafstand

€ 16 ,- € 19,-
15 km

prestatieafstand

€ 15,- € 18,-
10 km

prestatieafstand

€ 12,- € 15,-
5 km

prestatieafstand

€ 8,- € 11,-
BBQ Feest € 12,50 (kids € 7,50) niet mogelijk

INCLUSIEF

Bij inschrijving voor de Schollebosloop is het volgende inbegrepen:

– Gezellige aankomstlocatie met microfonist

– Electronische tijdwaarneming

– Veilig afgezet parcours

– Mooie medaille

– Verzorgingsposten onderweg en na je finish

– Mogelijkheid massage na afloop

– Gratis foto’s van o.a. harloopfotograaf Evert Buitendijk

– Wedstrijdafstand 20 km: prijzengeld in 7 categorieën

 

EXTRA: BBQ FEESTJE!

Bij het inschrijven kun je aanvinken dat je een ticket voor het gezellige BBQ-feest wil kopen. Als je na je inschrijving besluit dat je alsnog een ticket wil, of je wil tickets bijbestellen, dan kun je opnieuw een inschrijving doen (vink dan geen afstand aan! Je startbewijs heb je namelijk al gekocht).

 

KIDSRUN

Er is een leuke Kids Run met een afstand van 1,3 km. Alle kids krijgen een startnummer en na de loop een mooie medaille en een flesje water. Heb je de medaille al gezien? Mooi hè! Wat zullen ze er trots op zijn! Het is natuurlijk geen probleem als ouders met de kleinste kids willen meelopen. Dat is extra gezellig.

Er komt een echte uitslag en de nrs. 1, 2 en 3 van de jongens én van de meisjes worden gehuldigd met een mooie beker. Als je vóór 1 oktober inschrijft doe je voor € 5,- al mee, na 1 oktober is het € 7,50.